Seurakunnan ovet ovat avoinna, tervetuloa!

Lapsi- ja nuorisotyö
Kuhmoisten seurakunnan lapsi- ja nuorisotyö kutsuu sinutkin mukaan toimintaan. Toivomme, että voisit löytää seurakunnastamme oman paikkasi, missä sinun olisi helppo opetella tuntemaan Jumalaa, vahvistaa kristillistä uskoasi, saada virikkeellistä toimintaa vapaa-aikaasi, tutustuisit uusiin ihmisiin ja oppisit uutta myös itsestäsi.

Lapsi- ja nuorisotyön omat tilat löytyvät seurakuntakodin 2. kerroksesta, osoitteesta Kirkkotie 1.  Siellä ovat lastenohjaajan ja nuorisotyönohjaajan toimistot, kerhohuoneet sekä nuorisotila, 7.taivas.

Voit ottaa meihin työntekijöihin yhteyttä askarruttavissa asioissa ja kysymyksissä

Katri Mikkola

puhelin 040 577 8469

Lomalla 18.7. - 14.8.2016

Päiväkerhot

Tiistaisin 4-5-vuotiaat  (syntymävuosi 2011 ja 2010) klo 9.00 - 12.00

Torstaisin 3-vuotiaat (syntymävuosi 2012) klo 9.00 - 11.00

MLL:n leikkikoulu 4-5-vuotiaille

Perjataisin klo 9.00 - 12.00 kunnan nuorisotalolla, os. Toritie 65

Lisätietoja antaa  lastenohjaaja Katri Mikkola

Kerhokerta koostuu alkuhartaudesta, laululeikeistä, askartelusta, eväiden syömisestä ja vapaasta leikistä.

Seurakunnan päiväkerhon tarkoituksena on vahvistaa lapsen uskonnollista kehitystä ja tarjota lapselle virikkeellistä ja oman ikänsä mukaista toimintaa.

Lastenohjaaja Katri Mikkola vastaa mielellään vanhempien kysymyksiin. Otathan rohkeasti yhteyttä, yhteystiedot löytyvät yläosasta.

Päiväkerhoista ja    Mannerheimin Lastensuojelu Liiton (MLL:n)  leikkikoulusta lisätietoja antaa  lastenohjaaja Katri Mikkola, yhteystiedot löytyvät yläosasta.

Perhekahvila kokoontuu keskiviikkoisin seurakuntakodissa  klo 10 - 12. Joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona perhekahvilaa pidetään Päijännekodilla osoitteessa Kokonniementie 9.

.

Perhekahvilaan ovat tervetulleita vanhemmat lapsineen sekä myös isovanhemmat.

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Onni löytyy arjesta, turva löytyy sylistä Smile

Lastenkirkko.fi -sivuilla on kaikenlaista puuhaa perheen pienimmille, voit käydä soittamassa kirkonkelloja, pelaamassa, laulaa virsiä, sytyttää kynttilöitä. Sivulla voit nähdä Kuhmoisten kirkon alttaritaulun.

Sivu ovat osoitteessa www.lastenkirkko.fi

Herra, auta meitä suojelemaan lasta ja hänen herkkyyttään. Älä anna lasten kärsiä aikuisten itsekkyyden tai tietämättömyyden tähden. Herra, anna lapsuuden varhaisten vuosien olla täynnä iloa ja naurua, rakastavia katseita ja lämmintä syliä.

Anna-Mari Kaskinen

Lassi Harju

Nuorisotyönohjaaja

puhelin 040 754 8045

Toiminnasta saat lisätietoja Lassilta, yhteystiedot näet yllä

Viikkotoiminta:

Keskiviikkoiltaisin  klo 17 isoskoulutusta seurakuntakodin 7. taivaassa  ja klo 18.00 jatketaan  nuortenillan merkeissä samassa paikassa. Illassa käydään läpi keskusteluaiheita, pelaillaan, syödään keksejä ja ollaan yhdessä. Nuortenilta päättyy hartauteen klo 20.00, jonka jälkeen on saanut jäädä hengailemaan. Ovet suljetaan viimeistään klo 21.30.

Kerhot:

Sählykerhot kokoontuvat torstaisin alkaen klo 16.00  koulun uudessa salissa. Kerhoon on vapaa pääsy. Kerhossa harjoitellaan pelitaitoja, pelataan pieniä ja isoja pelejä, käydään turnauksissa ja tehdään retki katsomaan SM-liiga peliä.

Tiedustelut Lassilta   040 754 8045

Lisätietoja myös facebookin ryhmässä Kuhmoisten seurakunnan nuorisotyö

Muita viikottaisia tapahtumia ja tilaisuuksia  löydät kohdasta Ajankohtaista--> Tapahtumakalenteri.