Kriisissä

Elämäntilanteissa, jolloin kaipaat tukea tai mahdollisuutta keskustella asioista jonkun kanssa voit ottaa yhteyttä seurakuntamme työntekijöihin. Joskus on helpompi keskustella aivan vieraan henkilön kanssa, vieläpä anonyymisti.

Sinua varten on ihmisiä, jotka kuuntelevat ja yrittävät selvittää vaikeita elämäntilanteita kanssasi.

Kirkon keskusteluapu päivystää

www.kirkonkeskusteluapua.fi

Kriisikeskus Mobile

Jyväskylän seudun mielenterveysseura ry:n ylläpitämä Kriisikeskus Mobile tarjoaa ammattitaitoista apua kriisiin 24 h/vrk.

Puhelin: 014- 266 7150

Netti: www.kriisikeskusmobile.fi

Palveleva Puhelin

Päivystysajat:

maanantaista torstaihin klo 18 - 01

perjantaisin ja lauantaisin klo 18 - 03, myös juhlapyhinä

Puhelin: 01019-0071

Palveleva netti ja chatti

Palvelua ylläpitää Suomen evankelis-luterilainen kirkko.

Palveluun rekisteröitymisen jälkeen keskustelu käydään anonyymisti netissä omalla käyttäjätunnuksella.

Palveleva Netti - palveluun pääset tästä linkistä.

Palvelevassa chatissa voit keskustella reaaliaikaisesti päivystävän henkilön kanssa.

Perheasiain neuvottelukeskus

Tampereen seurakuntayhtymän ylläpitämä perheasiain neuvottelukeskuksen asiakkaaksi pääsee ottamalla yhteyttä ensisijaisesti puhelimitse.

Puhelinajat

maanantaista perjantaihin klo 9 - 11

sekä maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 13 - 15

Puhelin 040-8048100

Sinun ei tarvitse olla yksin, ota rohkeasti yhteyttä!