Asiointi

Kaikki seurakunnan työntekijät ovat kohdassa Yhteystiedot

Kirkkoherranvirasto ja seurakunnan taloustoimisto

Toritie 52

17800 Kuhmoinen
Puhelinvaihde 03 523 2300
Faksi 03 523 2312

Puhelinjärjestelmässämme ei ole varattu ääntä eikä myöskään ruuhkatiedotetta, mutta puhelinnumerosi, ellei ole salainen,  jää vastaamattomana muistiin ja kirkkoherranvirastosta otetaan sinuun yhteyttä.

Kirkkoherranviraston aukioloajat

Maanantai, tiistai ja torstai  klo 10 - 14

Kirkkoherranvirastossa hoidetaan:

mm. virkatodistukset, avioliittoasiat, sopiminen toimituksista ja tilavaraukset (kaste, vihkiminen, hautaan siunaaminen),
hautatoimi (hautapaikat, hautojen hoito)

Kirkkoherranvirastossa asiakkaita palvelee

Maiju Sarvala

toimistosihteeri
puhelin  03 523 2310

Perjantait vuosiloma- tai vapaapäiviä, katso kirkkoherranviraston aukioloajat.

Taloustoimisto sijaitsee kirkkoherranviraston yhteydessä. Talouspäällikön virkaa hoitaa Arja Lehtinen, joka myös toimii kirkkovaltuuston ja –neuvoston sekä taloudellisen jaoston pöytäkirjanpitäjänä, sekä palvelee hallintoon, talouteen ja kiinteistöihin liittyvissä asioissa.

Kuhmoisten seurakunnan myytävät kiinteistöt löydät kotisivuiltamme kohdasta

Kiinteistöt/  Myytävät kiinteistöt.

Talouspäällikkö Arja Lehtinen on varmimmin tavoitettavissa taloustoimistosta maanantaista torstaihin.

Arja joulun alla 2009  Arja Lehtinen

talouspäällikkö