Hollolan kirkkovaltuusto on tehnyt päätöksen 31.5.2016

Kuhmoisten kirkkovaltuusto päätti 21.4.2016 anoa liittymistä Hollolan seurakuntaan Kuhmoinen - Padasjoki - kappeliseurakuntana. Hollolan seurakunnan kirkkoneuvosto käsitteli aloitetta 17.5. ja kirkkovaltuusto 31.5.2016 ja myös näissä kokouksissa on tehty  yksimielinen päätös, Hollolan seurakunta on hyväksynyt Kärkölän, Padasjoen ja Kuhmoisten seurakuntien liitosanomukset. Päätöksen seurakuntaliitoksesta tekee kirkkohallitus elokuussa. Liitoksen on määrä toteutua 1.1.2017.

Kuhmoisten kirkkovaltuuston kokouksen jälkeen otettu ryhmäkuva on kohdassa Hallinto / Kirkkovaltuusto

Alla olevassa kuvassa kirkkovaltuuston puheenjohtaja Seppo Unnaslahden historiallinen nuijan kopautus - kirkkovalstuusto on yksimielisesti hyväksynyt kirkkoneuvoston tekemän esityksen. Vasemmalla vt. kirkkoherra Minna Rikkinen ja keskellä talouspäällikkö Arja Lehtinen

Sivu 1 / 90